Matins d.o.o. - tko smo mi?

Mnoge državne službe veliku pažnju pridaju tome kakvu su uslugu dobili nakon što su njihova vozila ili posebna sigurnosna oprema isporučene (svjetlosno-zvučna signalizacija, radari, video sustavi, razni uređaji za detekciju, itd.).

Konstrukcija novih vozila je tehnološki sve zahtjevnija stoga je bitan kvalitetan izbor suradnika  koji se brine da osigura kvalitetnu ponudu proizvoda i savršenu tehničku implementaciju. Naši klijenti dobivaju kvalitetniju opremu, uslugu i stalnu tehničku potporu uz racionalizaciju troškova.

 


Velika količina posla je potrebna kako bi jedna mobilna jedinica bila spremna za isporuku i upravo tu postprodaja igra veliku ulogu.

Distributeri vozila često su preokupirani redovnim održavanjem flote vozila, te zbog toga nisu u mogućnosti posvetiti dovoljno vremena za pružanje stručne usluge za praćenje svih flota sa tehničke i servisne strane, pogotovo kada je riječ o specijalnim flotama i vozilima sa specijalnim nadogradnjama, stoga je out-sourcing logičan izbor.

 

 


 

Matins d.o.o. je tvrtka koja posluje od 2006. godine. Nastala je bazi nadogradnje specijalnih vozila (za MUP, javne i dobrovoljne vatrogasne službe, hitnu pomoć i slične službe), te zahvaljujući kvaliteti pruženih usluga i dalje uspješno djeluje.

Obzirom na specifičnost aktivnosti kojima se tvrtka bavi u bliskoj budućnosti namjera je pokrivati svojim uslugama, proizvodima  i znanjem tržište centralne i istočne Europe.

 


Zašto odabrati Matins za partnera

 1. Mi smo dobavljač koji je pružao svoje usluge i dalje ih pruža drugim agencijama u zemlji i regiji te smo upoznati sa cjelokupnim procesom i znamo što je potrebno da bi traženi posao obavili kvalitetno.

 2. Dobavljači moraju poznavati standarde proizvođača i prilagođavajući se informacijama trebaju krajnjem korisniku pomoći odabrati ispravne proizvode radi izbjegavanja daljnjih nepotrebnih troškova.

 3. Ovaj uvjet vam se često ne čini kao bitan, ali trebali bi znati da distributeri u pravilu osiguravaju samo vozila u standardnoj izvedbi te da štete koje nastanu na opremi prilikom ugradnje ili transporta nisu pokrivene standardniom policama osiguranja.

 4. BILJEŠKE – Vodimo bilješke o opremi kao i potrebne informacije o tehničaru koji je opremio vozilo. Ovo značajno olakšava naknadno praćenje nepravilnosti dok ujedno motivira samog tehničara da svoj posao obavlja ispravno.

 5. Zaštita informacija i pojedinosti o vozilima su na prvom mjestu. Sva dokumentacija i ostale informacije o vozilima, opremi te korisniku su pohranjeni u trezoru i podliježu ugovoru o tajnosti podataka i sukladni su s općom uredbom o zaštiti podataka (GDRP)

 6. Naše reference zbog vrste posla koji obavljamo nisu javno dostupne, ali vam ih možemo dostaviti na upit. Reference su bitne jer vam odgovaraju na pitanja poput „Jesu li u stanju obaviti posao na vrijeme. Mogu li oni to kvalitetno odraditi?“

 7. Suradnja s proizvođačima. Redovito surađujemo sa proizvođačima vozila, ali ujedno i sa drugim nadograđivačima za specijalna vozila u Europi i svijetu. Njihovi inženjeri redovito informiraju i educiraju naše tehničare kako bi posao koji obavljamo za naše klijente izveli besprijekorno i na najvišoj mogućoj razini.

 8. Ukoliko je potrebno koristimo usluge kooperanata i to je uglavnom naša tržišna konkurencija. Popis je dostupan na zahtjev. Naši klijenti su nam bitni i zbog toga ih stavljano ispred tržišne utakmice.

 9. Ako prodavač predstavlja i proizvođača opreme to može biti vrlo korisno, prvenstveno jer proizvođači redovito vrše treninge detaljne procedure instalacije i održavanja opreme. Mnogi nude raznolike proizvođače, te često i nisu službeni predstavnik određenog proizvođača, što često utječe na cijenu samog proizvoda/usluge, ali i na samu kvalitetu.

 10. Nacrte električnih instalacija u vozilima radimo za sva vozila koja smo nadograđivali što  nam koristi kod budućih nadogradnji, te kako bismo bili u mogućnosti lakše nadograditi vozilo i/ili otkriti kvar ukoliko do istog dođe.

 11. Troškovi. Ova stavka često utječe na odabir, ali ne bi trebala biti presudna. Predlažemo da sve ponude koje su jeftinije i nude bržu uslugu provjerite kroz prvih 10. točki. Neki su svoje poslove doveli do ruba znanosti, stoga Vam naše iskustvo može uštedjeti novac i dragocijeno vrijeme!